Τηλ.::
Gorgeous Beauty Equipment Manufacture
Gorgeous Beauty Equipment Manufacture

Πανέμορφη κατασκευή εξοπλισμού ομορφιάς

Αρχική Σελίδα

Gorgeous Beauty Equipment Manufacture Γύρος εργοστασίων

 • Γραμμή Παραγωγής

  Η επιχείρησή μας είναι ο κατασκευαστής πηγής, η Ε&Α ενσωμάτωσης, η παραγωγή, το μάρκετινγκ και η υπηρεσία. Χαμηλή τιμή και υψηλή απόδοση δαπανών. Εμείς κυρίως μηχανή αφαίρεσης τρίχας προϊόντων, μηχανή hifu, μηχανή cryolipolysis, μηχανή δημιουργίας κοιλότητας, διεγερτική μηχανή μυών και ούτω καθεξής.

  Gorgeous Beauty Equipment Manufacture γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

 • OEM / ODM

  Μπορούμε να σας προσφέρουμε καλύτερα το cOem και τις υπηρεσίες ODM. Έχουμε το τμήμα Ε&Α μας με πολλούς πεπειραμένους σχεδιαστές και μηχανικούς και πολλές γραμμές παραγωγής, έτσι έχουμε τη μεγάλη ικανότητα να σας προσφέρουμε υψηλούς - μηχανές ποιοτικής ομορφιάς σύμφωνα με τις ανάγκες, τις ιδέες και τα δείγματά σας.

  Gorgeous Beauty Equipment Manufacture γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

  Gorgeous Beauty Equipment Manufacture γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

 • Ε & Α

  Από την καθιέρωσή της, η επιχείρησή μας έχει εμμείνει πάντα στην επιστημονική έννοια της ανάπτυξης, που παίρνει την έρευνα τεχνολογίας και την ανάπτυξη και την κατάρτιση προσωπικού ως στόχους ανάπτυξης της επιχείρησης. Η επιχείρησή μας έχει καθιερώσει ένα ειδικό τεχνικό τμήμα έρευνας και ανάπτυξης, και έχει μια τεχνική ομάδα έρευνας και ανάπτυξης με την τριτοβάθμια εκπαίδευση, την πλούσια εμπειρία και την ισχυρή δυνατότητα καινοτομίας. Η επιχείρηση έχει 5 ανώτερους μηχανικούς, 4 ενδιάμεσοι μηχανικοί και 10 επαγγελματικοί τεχνικοί, με έναν μέσο όρος ηλικίας περίπου 40 χρονών.
  Η επιχείρηση δίνει προσοχή στη στρατολόγηση και την κατάρτιση των ταλέντων. Η επιχείρηση προσλαμβάνει το τεχνικό προσωπικό Ε&Α για πολύ καιρό και εμπλουτίζει συνεχώς την ομάδα Ε&Α. Συγχρόνως, η επιχείρηση θα διευθύνει τακτικά την επαγγελματική κατάρτιση για τα υπάρχοντα ταλέντα, και θα κανονίσει επίσης να οργανώσει άλλες επιχειρήσεις που παρατηρούν και που μελετούν, και που βελτιώνουν συνεχώς τον επαγγελματισμό του προσωπικού Ε&Α. γνώση και καινοτομία.
  Η επιχείρηση συνδέει επίσης το μεγάλο ενδιαφέρον με την έρευνα και την ανάπτυξη των νέων προϊόντων. Κάθε χρόνο, επενδύει πολύ στην έρευνα και την ανάπτυξη των νέων προϊόντων, και έχει επιτύχει τα μεγάλα αποτελέσματα. Έχει σχεδιάσει επίσης τους διάφορους τύπους εξοπλισμών ομορφιάς. Στην ανάπτυξη των νέων προϊόντων, η επιχείρηση ενισχύει τις ανταλλαγές και τη συνεργασία με τα εσωτερικά ιδρύματα επιστημονικής έρευνας σύμφωνα με την επιστημονικές και τεχνολογικές ανάπτυξη και τη ζήτηση στην αγορά.

  Gorgeous Beauty Equipment Manufacture γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

Στοιχεία επικοινωνίας
Gorgeous Beauty Equipment Manufacture

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. Chen

Τηλ.:: 17367821377

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς
Gorgeous Beauty Equipment Manufacture
Δωμάτιο 1603, κτήριο Dingxin, δρόμος Zhenguan, περιοχή Weiyang, πόλη Xi'an, επαρχία Shaanxi, Κίνα
Τηλ.::86-173-6782-1377
Mobile Site Πολιτική Απορρήτου | Κίνα καλός ποιότητας Μηχανή ομορφιάς σαλονιών προμηθευτής. © 2022 salon-beautymachine.com. All Rights Reserved.