Το ισχυρό πλήρες σώμα 2000W και όλο το χρώμα ξεφλουδίζουν τον εξοπλισμό αφαίρεσης τρίχας λέιζερ μηχανών αφαίρεσης τρίχας

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Σαγκάη
Μάρκα: ROTEC
Πιστοποίηση: CE KFDA ISO13485
Αριθμό μοντέλου: Vamula
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ΜΟΝΆΔΑ
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: τυποποιημένο λογισμικό κατά την εξαγωγή
Χρόνος παράδοσης: 7-10 ημέρες
Όροι πληρωμής: Η MoneyGram L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union,
Δυνατότητα προσφοράς: 500 μονάδες ανά μήνα

 

Θεωρία επεξεργασίας:
 

808nm η αφαίρεση τρίχας λέιζερ διόδων διαπερνά dermis, και απορροφάται από τη στοχοθετημένη μελανίνη στα θυλάκια τρίχας.

Αυτό θα διαμορφώσει αρκετή θερμική ενέργεια για να καταστρέψει το στοχοθετημένο θυλακοειδές επιθήλιο λόγω της laser-induced φωτοθερμικής επίδρασης.

 

Αντίθετα, ο περιβάλλων ιστός δερμάτων διαθέτεται λόγω της έλλειψης μελανίνης.

Αυτός ο τρόπος, το περιβάλλον δέρμα παραμένει άθικτος, ενώ τα θυλάκια τρίχας επηρεάζονται επιλεκτικά,

όποιος οδηγεί στη μη καταπατητική μόνιμη μείωση τρίχας.

 

Το ισχυρό πλήρες σώμα 2000W και όλο το χρώμα ξεφλουδίζουν τον εξοπλισμό αφαίρεσης τρίχας λέιζερ μηχανών αφαίρεσης τρίχας

 

Παράμετρος τεχνολογίας:

 

Μήκος κύματος

808nm/755nm/1064nm μήκος κύματος του /Tripe

Fluence

1-120J/cm2

Τύπος λέιζερ

 Λέιζερ διόδων

Μέγεθος σημείων

 9x9mm 15x15mm 15x30mm

Επαναληπτικό ποσοστό

1-10Hz

Πλάτος σφυγμού

10-600ms

Μέγιστη δύναμη

900W

Ψύξη

Ισχυρή ψύξη επαφών σαπφείρου (- 10°C~0°C)

Εφεδρική εργασία

Συνεχώς για 18 ώρες

Επίδειξη

10.4» αληθινή οθόνη αφής χρώματος LCD

Ηλεκτρικές απαιτήσεις

110-240VAC, μέγιστο 20A, 50/60Hz

Καθαρό βάρος

55 κλ

Διαστάσεις (WxDxH)

40*47*101cm

 

 

Τεχνικό πλεονέκτημα

Εφαρμογές

 

Αφαίρεση τρίχας: μασχάλη, άκρα, πλάτη, στήθος, γραμμή μπικινιών, πρόσωπο, ανώτερα χείλι και πηγούνι

 

1.Permanently αφαιρούν τη χειλική τρίχα, την τρίχα γενειάδων, τη θωρακική τρίχα, την τρίχα μασχαλών, την τρίχα άκρων και την ανεπιθύμητη τρίχα σε οποιαδήποτε μέρη του σώματος. Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δερμάτων και τρίχας.


2. Αναζωογόνηση και σκλήρυνση δερμάτων.

Το ισχυρό πλήρες σώμα 2000W και όλο το χρώμα ξεφλουδίζουν τον εξοπλισμό αφαίρεσης τρίχας λέιζερ μηχανών αφαίρεσης τρίχας

 

Λεπτομερείς εικόνες

 

Το ισχυρό πλήρες σώμα 2000W και όλο το χρώμα ξεφλουδίζουν τον εξοπλισμό αφαίρεσης τρίχας λέιζερ μηχανών αφαίρεσης τρίχας

Το ισχυρό πλήρες σώμα 2000W και όλο το χρώμα ξεφλουδίζουν τον εξοπλισμό αφαίρεσης τρίχας λέιζερ μηχανών αφαίρεσης τρίχαςΤο ισχυρό πλήρες σώμα 2000W και όλο το χρώμα ξεφλουδίζουν τον εξοπλισμό αφαίρεσης τρίχας λέιζερ μηχανών αφαίρεσης τρίχας

 

 

 

 

 

Αποτέλεσμα εργασίας

Το ισχυρό πλήρες σώμα 2000W και όλο το χρώμα ξεφλουδίζουν τον εξοπλισμό αφαίρεσης τρίχας λέιζερ μηχανών αφαίρεσης τρίχας

 

Η υπηρεσία μας 

 

 

Γρηγορότερη παράδοση:

 

Χρονική ανοχή 3-7 ημέρες. Το σκάφος από DHL θα διαρκέσει 4~7 ημέρες για να φθάσει σε όλο τον κόσμο.

 

Ποιοτική εγγύηση:

 

Εγκεκριμένος ο ISO κατασκευαστής, εγκεκριμένη CE μηχανή αφαίρεσης τρίχας λέιζερ διόδων.

 

Προστασία διαταγής:

 

Το εμπόριο στο alibaba.com, εσείς μπορεί να απαιτήσει πίσω την πληρωμή σας εάν όχι να λάβει τι διατάξατε.

 

Υπηρεσίες μεταπωλήσεων:

 

Η αγορά από τον κατασκευαστή σημαίνει άμεσα ότι μπορείτε να πάρετε μια γρήγορη και επαγγελματική απάντηση για οποιαδήποτε ζητήματα.

 

FAQ:

 

1.How το λέιζερ διόδων αφαιρεί την τρίχα;

Το λέιζερ εκπέμπει μια ακτίνα του φωτός που περνά μέσω του δέρματος, στο θυλάκιο τρίχας. Η ενέργεια απορροφάται από τη χρωστική ουσία στο θυλάκιο τρίχας, και μετασχηματίζεται έπειτα στη θερμότητα για να καταστρέψει το θυλάκιο.

 

 

2.What είναι το Diffrence μεταξύ IPL και του λέιζερ διόδων;

IPL αντιπροσωπεύει το έντονο παλόμενο φως και δεν είναι ένα λέιζερ. IPL οι εργασίες καλά για το πρόστιμο και sofr την τρίχα, λέιζερ διόδων 808nm μπορούν να λειτουργήσουν για όλους τους τύπους τριχών.

 

 

3.Is το νεώτερο λέιζερ Procesure 808 διόδων αποτελεσματικό;

Η αποτελεσματικότητα της επεξεργασίας εξαρτάται από το χρώμα, το πάχος και το βάθος της τρίχας, κατά συνέπεια η κόκκινη, ξανθή και γκρίζα τρίχα αντιδρά λιγότερο από τη μαύρη τρίχα. Η έκβαση της επεξεργασίας εξαρτάται επίσης από το επίπεδο ορμονών. Για να φθάσει σε μια υψηλή αποτελεσματικότητα είναι σημαντικό στην οργάνωση ένα σχέδιο επεξεργασίας με το γιατρό σας ανάλογα με τον τύπο δερμάτων και τη συνέπεια τρίχας σας.

 

 

4.Are εκεί οποιεσδήποτε παρενέργειες;

Οι βραχυπρόθεσμες παρενέργειες μπορούν να περιλάβουν ένα μικρό κοκκίνισμα του δέρματος ή τοπική διόγκωση που διαρκεί χαρακτηριστικά μια λιγότερο από ώρα ή δύο, αν και σπάνια διαρκούν μερικές ημέρες. Οι περισσότεροι πελάτες επαναλαμβάνουν την κανονική δραστηριότητα μετά από τις επεξεργασίες τους. Περιστασιακά, μια μικρή αναφυλαξία μπορεί να εμφανιστεί που μπορεί να διαρκέσει από μερικές ώρες σε μερικές ημέρες. Στις πολύ σπάνιες περιπτώσεις, κάποιοι δημιουργία φουσκαλών και αποχρωματισμός του δέρματος μπορούν να εμφανιστούν που είναι συνήθως μόνο προσωρινές.

 

 

5.Who είναι ένας ιδανικός υποψήφιος για την αφαίρεση τρίχας λέιζερ;

Ο ιδανικός υποψήφιος έχει τη σκοτεινή τρίχα και το ελαφρύ δέρμα. Οι σκοτεινές τρίχες απορροφούν περισσότερων της ακτίνας λέιζερ και το ελαφρύτερο δέρμα επιτρέπει περισσότερη μετάδοση της ακτίνας λέιζερ στο θυλάκιο. Ακίνδυνα μεταχειριζόμαστε τους σκοτεινότερους τόνους δερμάτων και το μαυρισμένο δέρμα εντούτοις, οι επεξεργασίες είναι αποτελεσματικότερες όταν είστε ο φυσικός τόνος δερμάτων σας. Η Non-pigmented τρίχα δεν αποκρίνεται στις επεξεργασίες λέιζερ, και η ηλεκτρόλυση θα ήταν η καλύτερη μόνιμη εναλλακτική λύση.

 

 

6.Can κάνετε την αφαίρεση τρίχας λέιζερ οπουδήποτε στο σώμα;

Μπορούμε να κάνουμε την αφαίρεση τρίχας λέιζερ ακριβώς περίπου οπουδήποτε στο σώμα. Οι πιό κοινές περιοχές για τις γυναίκες είναι το ανώτερα χείλι, το πηγούνι, underarms, τα πόδια γραμμών μπικινιών και τα μπράτσα. Τα άτομα επιθυμούν την αφαίρεση τρίχας στην πλάτη, τους ώμους, το στήθος και την κοιλία. Μπορούμε να μεταχειριστούμε οποιαδήποτε περιοχή με εξαίρεση τις περιοχές γύρω από τα μάτια.

 

 

7. Βλάπτει;

Η δροσίζοντας άκρη έχει μια ήπια αισθητική ιδιοκτησία, η οποία επιτρέπει στις τρυφερές περιοχές για να αντιμετωπιστεί σε μια σχετικά ανώδυνη μόδα.

 

 

8. Πόση επεξεργασία θα χρειαστώ;

Συστήνουμε 4-6 επεξεργασίες. Στην πραγματικότητα, δεν είναι ασυνήθιστο για ένα πρόσωπο να χρειαστεί επτά ή περισσότερων. Υπάρχουν ποικίλοι παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν το συνολικό αριθμό των επεξεργασιών που οποιοδήποτε άτομο μπορεί να απαιτήσει για να επιτύχει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

 

 

9. Ξύρισα από την τρίχα πριν από την επεξεργασία;

Όχι, στην πραγματικότητα ζητάμε να ξυρίσετε την περιοχή που θέλετε μεταχειρισμένος. Στοχεύουμε πραγματικά στις ανατομικές δομές κάτω από το δέρμα. Η τρίχα επιφάνειας παρεμποδίζει αυτήν την διαδικασία.

 

 

10. Πόσο καιρό μπορεί να δει το αποτέλεσμα;

Θα δείτε μερικά αποτελέσματα αμέσως. Παίρνει μια εβδομάδα ή δύο για όλη την τρίχα στην αντιμετωπισμένη περιοχή για να πέσει έξω. Μετά από αυτόν, θα δοκιμάσετε αρκετές εβδομάδες καμίας αύξησης της αντιμετωπισμένης περιοχής. Έτσι λαμβάνετε την άμεση ικανοποίηση ενώ κινείστε προς το μακροπρόθεσμο στόχο σας.

 

Στοιχεία επικοινωνίας
peter

WhatsApp : +008618260407856