Μακρο CE λέιζερ καναλιών Epilation μηχανών αφαίρεσης τρίχας λέιζερ διόδων προσωπικής φροντίδας εγκεκριμένο

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Σαγκάη
Μάρκα: ROTEC
Πιστοποίηση: CE KFDA ISO13485
Αριθμό μοντέλου: RUMIA
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ΜΟΝΆΔΑ
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: τυποποιημένο λογισμικό κατά την εξαγωγή
Χρόνος παράδοσης: 7-10 ημέρες
Όροι πληρωμής: Η MoneyGram L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union,
Δυνατότητα προσφοράς: 500 μονάδες ανά μήνα

 

Αρχή εργασίας

808nm η αφαίρεση τρίχας λέιζερ διόδων διαπερνά dermis, και απορροφάται από τη στοχοθετημένη μελανίνη στα θυλάκια τρίχας.

Αυτό θα διαμορφώσει αρκετή θερμική ενέργεια για να καταστρέψει το στοχοθετημένο θυλακοειδές επιθήλιο λόγω της laser-induced φωτοθερμικής επίδρασης.

 

Αντίθετα, ο περιβάλλων ιστός δερμάτων διαθέτεται λόγω της έλλειψης μελανίνης.

Αυτός ο τρόπος, το περιβάλλον δέρμα παραμένει άθικτος, ενώ τα θυλάκια τρίχας επηρεάζονται επιλεκτικά, το οποίο οδηγεί στη μη καταπατητική μόνιμη μείωση τρίχας.

 

Μακρο CE λέιζερ καναλιών Epilation μηχανών αφαίρεσης τρίχας λέιζερ διόδων προσωπικής φροντίδας εγκεκριμένο

 

Τεχνική παράμετρος

Τρόπος RUMIA
Ενεργειακός τύπος Λέιζερ αφαίρεσης τρίχας διόδων
Μήκος κύματος 810±2nm
Fluence 1120J/cm ²
Μέγεθος σημείων 10x17mm
Ανώτατη ηλεκτρική δύναμη 2000W
Συχνότητα 1-10Hz
Ψύξη TEC+Water+Air ψύξη
Γλώσσα Αγγλικά (απαραίτητη γλώσσα διαθέσιμη)
Επίδειξη οθόνη αφής 10,4 ίντσας
Τάση AC220V 50Hz, AC110V 60Hz
Διάσταση 34*47*101cm
Καθαρό βάρος 43kg

 

Εφαρμογή:

 

808nm μήκος κύματος: Επαγγελματική αφαίρεση τρίχας για το ευρύτερο φάσμα των τύπων και του χρώματος τρίχας - ειδικά light-colored και λεπτή τρίχα, σκοτεινός τύπος δερμάτων. Το καταστήστε ιδανικό για τη μεταχείρηση των όπλων, των ποδιών, των μάγουλων, της γενειάδας, underarm και του μπικινιού κ.λπ.

 

Μακρο CE λέιζερ καναλιών Epilation μηχανών αφαίρεσης τρίχας λέιζερ διόδων προσωπικής φροντίδας εγκεκριμένο

 

Τεχνικό πλεονέκτημα

 

1. Λέιζερ: Το λέιζερ παγκόσμιων τοπ κάθετο σωρών
(1) μακριά ζωή υπηρεσιών: οι βιώσιμοι ελαφριοί 5 εκατομμύριο πυροβολισμοί
(2) υψηλή μέγιστη δύναμη: ενιαία δύναμη φραγμών μέχρι 100W/το φραγμό, η ενιαία δύναμη γενικά 50W λέιζερ φραγμών αγοράς/φραγμός-80W/φραγμός.
2. Αποδοτικό και σταθερό σύστημα ψύξης
Σύστημα ψύξης λέιζερ με τη σταθερή ψύξη θερμοκρασίας, ώστε να εξασφαλιστεί ότι το ολόκληρο σύστημα 7 * 24 ώρες της συνεχούς εργασίας. Ο αερόψυκτος + water-cooled τρόπος που χρησιμοποιείται συνήθως στην αγορά μπορεί μόνο να λειτουργήσει συνεχώς για 2 ώρες.
3. Η χρήση του συστήματος ψύξης σαπφείρου επαφών, αποδοτική αποδοτικότητα διεξαγωγής ψύξης, κάνει την άνετη επεξεργασία.
4. Ευφυές σύστημα ελέγχου θερμοκρασίας ύδατος: Αποφύγετε τη θερμοκρασία ύδατος είναι πάρα πολύ υψηλός, βλάπτει τη λαβή.
5. Η μοναδική αντιστοιχία σχεδίου και χρώματος μορφής καθιστά το προϊόν ομορφότερο και μοντέρνο.

 

Λεπτομερείς εικόνες 

Μακρο CE λέιζερ καναλιών Epilation μηχανών αφαίρεσης τρίχας λέιζερ διόδων προσωπικής φροντίδας εγκεκριμένοΜακρο CE λέιζερ καναλιών Epilation μηχανών αφαίρεσης τρίχας λέιζερ διόδων προσωπικής φροντίδας εγκεκριμένοΜακρο CE λέιζερ καναλιών Epilation μηχανών αφαίρεσης τρίχας λέιζερ διόδων προσωπικής φροντίδας εγκεκριμένοΜακρο CE λέιζερ καναλιών Epilation μηχανών αφαίρεσης τρίχας λέιζερ διόδων προσωπικής φροντίδας εγκεκριμένο

Μακρο CE λέιζερ καναλιών Epilation μηχανών αφαίρεσης τρίχας λέιζερ διόδων προσωπικής φροντίδας εγκεκριμένοΜακρο CE λέιζερ καναλιών Epilation μηχανών αφαίρεσης τρίχας λέιζερ διόδων προσωπικής φροντίδας εγκεκριμένοΜακρο CE λέιζερ καναλιών Epilation μηχανών αφαίρεσης τρίχας λέιζερ διόδων προσωπικής φροντίδας εγκεκριμένο

 

 

FAQ

 

1. Πώς το λέιζερ διόδων αφαιρεί την τρίχα;

Το λέιζερ εκπέμπει μια ακτίνα του φωτός που περνά μέσω του δέρματος, στο θυλάκιο τρίχας. Η ενέργεια απορροφάται από τη χρωστική ουσία στο θυλάκιο τρίχας, και μετασχηματίζεται έπειτα στη θερμότητα για να καταστρέψει το θυλάκιο.

 

2. Ποιο είναι το Diffrence μεταξύ IPL και του λέιζερ διόδων;

IPL αντιπροσωπεύει το έντονο παλόμενο φως και δεν είναι ένα λέιζερ. IPL οι εργασίες καλά για το πρόστιμο και sofr την τρίχα, λέιζερ διόδων 808nm μπορούν να λειτουργήσουν για όλους τους τύπους τριχών.

 

3. Είναι το νεώτερο λέιζερ Procesure 808 διόδων αποτελεσματικό;

Η αποτελεσματικότητα της επεξεργασίας εξαρτάται από το χρώμα, το πάχος και το βάθος της τρίχας, κατά συνέπεια η κόκκινη, ξανθή και γκρίζα τρίχα αντιδρά λιγότερο από τη μαύρη τρίχα. Η έκβαση της επεξεργασίας εξαρτάται επίσης από το επίπεδο ορμονών. Για να φθάσει σε μια υψηλή αποτελεσματικότητα είναι σημαντικό στην οργάνωση ένα σχέδιο επεξεργασίας με το γιατρό σας ανάλογα με τον τύπο δερμάτων και τη συνέπεια τρίχας σας.

 

4. Υπάρχουν οποιεσδήποτε παρενέργειες;

Οι βραχυπρόθεσμες παρενέργειες μπορούν να περιλάβουν ένα μικρό κοκκίνισμα του δέρματος ή τοπική διόγκωση που διαρκεί χαρακτηριστικά μια λιγότερο από ώρα ή δύο, αν και σπάνια διαρκούν μερικές ημέρες. Οι περισσότεροι πελάτες επαναλαμβάνουν την κανονική δραστηριότητα μετά από τις επεξεργασίες τους. Περιστασιακά, μια μικρή αναφυλαξία μπορεί να εμφανιστεί που μπορεί να διαρκέσει από μερικές ώρες σε μερικές ημέρες. Στις πολύ σπάνιες περιπτώσεις, κάποιοι δημιουργία φουσκαλών και αποχρωματισμός του δέρματος μπορούν να εμφανιστούν που είναι συνήθως μόνο προσωρινές.

 

5. CWho είναι ένας ιδανικός υποψήφιος για την αφαίρεση τρίχας λέιζερ;

Ο ιδανικός υποψήφιος έχει τη σκοτεινή τρίχα και το ελαφρύ δέρμα. Οι σκοτεινές τρίχες απορροφούν περισσότερων της ακτίνας λέιζερ και το ελαφρύτερο δέρμα επιτρέπει περισσότερη μετάδοση της ακτίνας λέιζερ στο θυλάκιο. Ακίνδυνα μεταχειριζόμαστε τους σκοτεινότερους τόνους δερμάτων και το μαυρισμένο δέρμα εντούτοις, οι επεξεργασίες είναι αποτελεσματικότερες όταν είστε ο φυσικός τόνος δερμάτων σας. Η Non-pigmented τρίχα δεν αποκρίνεται στις επεξεργασίες λέιζερ, και η ηλεκτρόλυση θα ήταν η καλύτερη μόνιμη εναλλακτική λύση.

 

6. Μπορείτε να κάνετε την αφαίρεση τρίχας λέιζερ οπουδήποτε στο σώμα;

Μπορούμε να κάνουμε την αφαίρεση τρίχας λέιζερ ακριβώς περίπου οπουδήποτε στο σώμα. Οι πιό κοινές περιοχές για τις γυναίκες είναι το ανώτερα χείλι, το πηγούνι, underarms, τα πόδια γραμμών μπικινιών και τα μπράτσα. Τα άτομα επιθυμούν την αφαίρεση τρίχας στην πλάτη, τους ώμους, το στήθος και την κοιλία. Μπορούμε να μεταχειριστούμε οποιαδήποτε περιοχή με εξαίρεση τις περιοχές γύρω από τα μάτια.

 

7. Βλάπτει;

Η δροσίζοντας άκρη έχει μια ήπια αισθητική ιδιοκτησία, η οποία επιτρέπει στις τρυφερές περιοχές για να αντιμετωπιστεί σε μια σχετικά ανώδυνη μόδα.

 

8. Πόση επεξεργασία θα χρειαστώ;

Συστήνουμε 4-6 επεξεργασίες. Στην πραγματικότητα, δεν είναι ασυνήθιστο για ένα πρόσωπο να χρειαστεί επτά ή περισσότερων. Υπάρχουν ποικίλοι παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν το συνολικό αριθμό των επεξεργασιών που οποιοδήποτε άτομο μπορεί να απαιτήσει για να επιτύχει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

 

9. Ξύρισα από την τρίχα πριν από την επεξεργασία;

Όχι, στην πραγματικότητα ζητάμε να ξυρίσετε την περιοχή που θέλετε μεταχειρισμένος. Στοχεύουμε πραγματικά στις ανατομικές δομές κάτω από το δέρμα. Η τρίχα επιφάνειας παρεμποδίζει αυτήν την διαδικασία.

 

10. Πόσο καιρό μπορεί να δει το αποτέλεσμα;

Θα δείτε μερικά αποτελέσματα αμέσως. Παίρνει μια εβδομάδα ή δύο για όλη την τρίχα στην αντιμετωπισμένη περιοχή για να πέσει έξω. Μετά από αυτόν, θα δοκιμάσετε αρκετές εβδομάδες καμίας αύξησης της αντιμετωπισμένης περιοχής. Έτσι λαμβάνετε την άμεση ικανοποίηση ενώ κινείστε προς το μακροπρόθεσμο στόχο σας.

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
peter

WhatsApp : +008618260407856