Δέρμα λαιμών προσώπου που σφίγγει εμπορικό αντι εξοπλισμού - Remover RF Puffiness και πόρων μηχανή

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Σαγκάη
Μάρκα: ROTEC
Πιστοποίηση: ISO13485,CE KFDA
Αριθμό μοντέλου: Relift
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ΜΟΝΆΔΑ
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: τυποποιημένο λογισμικό κατά την εξαγωγή
Χρόνος παράδοσης: 7-10 ημέρες
Όροι πληρωμής: Η MoneyGram L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union,
Δυνατότητα προσφοράς: 500 μονάδες ανά μήνα

 

Τι είναι Relift;

Το Relift είναι μια μηχανή σκλήρυνσης δερμάτων ραδιοσυχνότητας.

Όταν το διπολικό handpiece Relift εφαρμόζεται στην περιοχή επεξεργασίας, παράγει τη θερμότητα μέσα dermis, η επίδραση αιτιών αυτής της των δερμικών θέρμανσης εμπρηστικά epithelial κύτταρα ινοβλάστεων κυττάρων και αγγειακά endothelial κύτταρα, η απελευθέρωση αυτών των βιολογικών αποτελεσμάτων παραγόντων στην επανευθυγράμμιση επισκευής ιστού και ιστού και τη βελτίωση του δέρματος με τον καιρό.

 

Βαθιά να θερμάνει που εφαρμόζεται dermis και τα hypodermis με ένα unipolar handpiece αυξάνει την εντοπισμένη κυκλοφορία μεταβολισμού και αίματος, triglycerides και τα ελεύθερα λιπαρά οξέα που παγιδεύονται μέσα στα adipocytes απελευθερώνονται στην κυκλοφορία του αίματος προκαλώντας τη διακένωση αυτά τα ells, επιπλέον, τοξίνες που μπορεί να είχαν συσσωρεύσει στο ενδοκυτταρικό ρευστό στραγγίζονται από το σύστημα λυμφών που καθαρίζει και που αναζωογονεί το κυψελοειδές περιβάλλον, ο συνδυασμός αυτών των αποτελεσμάτων διαδικασιών στη βελτίωση της δομής της dermis και hypodermis ικανοποιημένων και βελτιωμένων ποιότητας και της ακεραιότητας του συνδετικού ιστού.

 

Δέρμα λαιμών προσώπου που σφίγγει εμπορικό αντι εξοπλισμού - Remover RF Puffiness και πόρων μηχανή

 

Εφαρμογή Relift

 

λεπτές γραμμές l

ρυτίδες l

που γερνά το δέρμα

κρεμώντας δέρμα l

χροιά δερμάτων l

 

Δέρμα λαιμών προσώπου που σφίγγει εμπορικό αντι εξοπλισμού - Remover RF Puffiness και πόρων μηχανή

 

Τεχνικό πλεονέκτημα

 

συχνότητα 40.68MHz l, που συγχρονίζει την ισραηλινή τεχνολογία

διπλό handpiece l, που σχεδιάζεται για τους διαφορετικούς τομείς της επεξεργασίας

κανένας-της εισβολής επεξεργασία ανύψωσης l & αφαίρεσης ρυτίδων

στιγμιαίο αποτέλεσμα l, κανένας χρόνος διακοπής

καμία αναισθησία, καμία αιμορραγία, κανένας ιατρικός κίνδυνος

οθόνη αφής 10-ίντσας l, ευφυές σύστημα ελέγχου 

 

Λεπτομερείς εικόνες 

Δέρμα λαιμών προσώπου που σφίγγει εμπορικό αντι εξοπλισμού - Remover RF Puffiness και πόρων μηχανήΔέρμα λαιμών προσώπου που σφίγγει εμπορικό αντι εξοπλισμού - Remover RF Puffiness και πόρων μηχανήΔέρμα λαιμών προσώπου που σφίγγει εμπορικό αντι εξοπλισμού - Remover RF Puffiness και πόρων μηχανήΔέρμα λαιμών προσώπου που σφίγγει εμπορικό αντι εξοπλισμού - Remover RF Puffiness και πόρων μηχανή

 

Ανατροφοδότηση πελατών 

Δέρμα λαιμών προσώπου που σφίγγει εμπορικό αντι εξοπλισμού - Remover RF Puffiness και πόρων μηχανή

 

Μετά από την υπηρεσία πώλησης

 

Κατάρτιση: Το εγχειρίδιο χρηστών και το βίντεο λειτουργίας παρέχονται. Πρόσωπο με πρόσωπο κατάρτιση υποστήριξης on-line.

Εξουσιοδότηση: Τρία έτη εξουσιοδότησης στη μηχανή οικοδεσποτών δίνονται. Έξι ελεύθερης μήνες εξουσιοδότησης αντικατάστασης για τις λαβές, επεξεργασία διευθύνουν, και μέρη.

Μεταπώληση: Έχουμε μια επαγγελματική ενισχυτική ομάδα τεχνολογίας για τις έγκαιρες υπηρεσίες σας. Μπορείτε να πάρετε τη βοήθεια που χρειάζεστε εγκαίρως τηλεφωνικώς, webcam, σε απευθείας σύνδεση συνομιλία (συζήτηση Google, Facebook, Skype). Παρακαλώ μας ελάτε σε επαφή με μόλις έχει η μηχανή οποιοδήποτε πρόβλημα. Η καλύτερη υπηρεσία θα προσφερθεί.

OEM/ODM: Μπορούμε να σας προσφέρουμε καλύτερα το cOem και τις υπηρεσίες ODM. Έχουμε το τμήμα Ε&Α μας με πολλούς πεπειραμένους σχεδιαστές και μηχανικούς και πολλές γραμμές παραγωγής, έτσι έχουμε τη μεγάλη ικανότητα να σας προσφέρουμε υψηλούς - μηχανές ποιοτικής ομορφιάς σύμφωνα με τις ανάγκες, τις ιδέες και τα δείγματά σας.

Συσκευασία: Υπάρχουν διαφορετικές συσκευασίες των εξοπλισμών ομορφιάς μας: κιβώτιο χαρτοκιβωτίων, κράμα αλουμινίου και ξύλινο κιβώτιο.
Κανένα θέμα που συσκευάζουν, υπάρχει cood αφρός μέσα του κιβωτίου για να προστατεύσει τη μηχανή κατά τη διάρκεια της αποστολής. Έτσι δεν υπάρχει καμία ανησυχία οποιωνδήποτε ζημιών της μηχανής.

Αποστολή: Παραδώστε τη μηχανή μέσα σε 3-7 εργάσιμες ημέρες από την από σπίτι σε σπίτι υπηρεσία αέρα.

Στοιχεία επικοινωνίας
peter

WhatsApp : +008618260407856